Vildplukket – Kogebogen
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 27. oktober 2023
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 177x226x21 mm.
- Vægt:
- 633 g.
- 1-3 hverdage.
- 13. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Vildplukket – Kogebogen
Med udgangspunkt i omkring 50 vilde planter og svampe deler kokkene Niki Sjölund og Lena Flaten ud af deres mere end 250 opskrifter med ingredienser direkte fra naturen.
Forfatterne ønsker at inspirere til at komme ud i naturen og få øjnene op for de fantastiske planter, som ofte står lige foran os. En no waste-tanke gennemsyrer hele bogen – for man kan faktisk næsten bruge alt.
Læs også om, hvordan du opbevarer det bedst, så du kan opbygge dit eget spisekammer med ingredienser fra naturen. Ud for hver plante er der oplysninger om plantens placering og høsttidspunkt.
Niki Sjölund er kokken, der sadlede om og valgte skoven som arbejdsplads. Lena Flaten er outdoor-kok og brænder for solidt madhåndværk.
Niki Sjölund er vokset op i det sydlige Lapland med naturensom legeplads. Som kok har han arbejdet med vilde planter på restauranter som Ekstedt og Gro i Stockholm. Nikis interesse for naturens upåvirkede råvarer har ført til, at han i dag lever af at plukke vilde planter til en række af de bedste svenske restauranter. Niki Sjölund har også skrevet den populære Vilde svampe og Vildplukket.
Lena Flaten er født i Norge, men bor i Sverige, hvor hun driver restauranten Flammans Skafferi i den lille svenske by Jämtland. Lena Flaten er en af Sveriges bedste outdoor-kokke, og hendes kærlighed til økologi og lokalt produceret mad er tydelig i alle hendes opskrifter.
Forfatterne ønsker at inspirere til at komme ud i naturen og få øjnene op for de fantastiske planter, som ofte står lige foran os. En no waste-tanke gennemsyrer hele bogen – for man kan faktisk næsten bruge alt.
Læs også om, hvordan du opbevarer det bedst, så du kan opbygge dit eget spisekammer med ingredienser fra naturen. Ud for hver plante er der oplysninger om plantens placering og høsttidspunkt.
Niki Sjölund er kokken, der sadlede om og valgte skoven som arbejdsplads. Lena Flaten er outdoor-kok og brænder for solidt madhåndværk.
Niki Sjölund er vokset op i det sydlige Lapland med naturensom legeplads. Som kok har han arbejdet med vilde planter på restauranter som Ekstedt og Gro i Stockholm. Nikis interesse for naturens upåvirkede råvarer har ført til, at han i dag lever af at plukke vilde planter til en række af de bedste svenske restauranter. Niki Sjölund har også skrevet den populære Vilde svampe og Vildplukket.
Lena Flaten er født i Norge, men bor i Sverige, hvor hun driver restauranten Flammans Skafferi i den lille svenske by Jämtland. Lena Flaten er en af Sveriges bedste outdoor-kokke, og hendes kærlighed til økologi og lokalt produceret mad er tydelig i alle hendes opskrifter.
Brugerbedømmelser af Vildplukket – Kogebogen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Vildplukket – Kogebogen findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Mykologi, svampe (ikke-medicinsk)
- Idræt og udendørsaktiviteter > Friluftsaktiviteter > Camping og vildmarksliv
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med urter og krydderier
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621