Vild fisk
- Lær at købe, tilberede og elske fisk
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 296
- Udgivet:
- 29. juni 2021
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 207x268x28 mm.
- Vægt:
- 1128 g.
- 1-3 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Vild fisk
Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk.
90 procent af den fisk, der bliver fanget her i landet, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i supermarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på hverdagsopskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolution, når det gælder danskernes fiskekultur.
Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings og fileteringsteknik samt 75 enkle op skrifter. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, bl.a. Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando.
Om forfatterne
Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære dygtigt fangede fisk. Selskabet Barnemad udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.
90 procent af den fisk, der bliver fanget her i landet, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i supermarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på hverdagsopskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolution, når det gælder danskernes fiskekultur.
Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings og fileteringsteknik samt 75 enkle op skrifter. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, bl.a. Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando.
Om forfatterne
Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære dygtigt fangede fisk. Selskabet Barnemad udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.
Brugerbedømmelser af Vild fisk
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621