Vild fisk
- Lær at købe, tilberede og elske fisk
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Vild fisk
Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre retter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk.
90 procent af den fisk, der bliver fanget her til lands, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i supermarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på opskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolution, når det gælder danskernes fiskekultur.
Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings- og fileteringsteknik samt 75 enkle opskrifter, både til hverdag og til gæster. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, blandt andre Claus Meyer, Rosio Sanchez, Matt Orlando, Rita Chen, Sheila Avila og Jamie Lee.
Om forfatter
Blue Lobster
Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære dygtigt fangede fisk.
Planetarisk Kogebog
Selskabet Planetarisk Kogebog udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.
E-bogen er lavet i fixed format
90 procent af den fisk, der bliver fanget her til lands, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i supermarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på opskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolution, når det gælder danskernes fiskekultur.
Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings- og fileteringsteknik samt 75 enkle opskrifter, både til hverdag og til gæster. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, blandt andre Claus Meyer, Rosio Sanchez, Matt Orlando, Rita Chen, Sheila Avila og Jamie Lee.
Om forfatter
Blue Lobster
Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære dygtigt fangede fisk.
Planetarisk Kogebog
Selskabet Planetarisk Kogebog udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.
E-bogen er lavet i fixed format
Brugerbedømmelser af Vild fisk
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Vild fisk findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621