Videnskab.dk #33 - Er genmanipuleret mad farligt for dig?
- Oplæser:
- Jais Baggestrøm Koch
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Videnskab.dk #33 - Er genmanipuleret mad farligt for dig?
Fremtiden står måske på squash og gulerødder, der aldrig er bitre, men som i stedet er blevet manipuleret, så kun den søde smag vinder frem. EU diskuterer i øjeblikket, hvorvidt CRISPR-teknologi designet til at manipulere fødevarer bør høre under den strenge GMO-lovgivning eller bør tillades i for eksempel danske supermarkeder. I dag skal alle fødevarer, der er genmanipulerede, risikovurderes, mærkes og godkendes af EU, står der på Fødevarestyrelsens hjemmeside. Men bør de samme regler gælde for mad, der er produceret ved hjælp af genteknologien CRISPR?
I denne serie af podcasts går Videnskab.dk i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden med debatter, reportager og en masse interviews med forskere.
Medvirkende:
- Rikke Bagger Jørgensen, seniorforsker emeritus på DTU Miljø
- Michael Palmgren, professor på Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet
- Jonas Salomonsen, Videnskab.dk
I denne serie af podcasts går Videnskab.dk i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden med debatter, reportager og en masse interviews med forskere.
Medvirkende:
- Rikke Bagger Jørgensen, seniorforsker emeritus på DTU Miljø
- Michael Palmgren, professor på Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet
- Jonas Salomonsen, Videnskab.dk
Brugerbedømmelser af Videnskab.dk #33 - Er genmanipuleret mad farligt for dig?
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Videnskab.dk #33 - Er genmanipuleret mad farligt for dig? findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621