Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 11. september 2000
- Størrelse:
- 156x234x20 mm.
- Vægt:
- 635 g.
- 8-11 hverdage.
- 3. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion
Discusses the effective ways of conducting research geared toward deriving nutritional benefit from vegetables, fruits, and herbs. This book addresses such questions as: how much vegetables and herbs should be consumed; can extracts or components be useful replacements for vegetable consumption; and, does red wine reduce the risk of heart disease.
Brugerbedømmelser af Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621