Veganske kålhydrater
- Oplæser:
- Celine Sams, Anette Sams
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Veganske kålhydrater
Er det muligt at leve vegansk uden at gå på kompromis med kroppens behov for protein, vitaminer, stabilt blodsukker (insulinfølsomhed), mæthed og sundhed?
Forsker og bestsellerforfatter Anette Sams blev tvunget til at undersøge alle hjørner af den veganske verden, da datteren Celine besluttede sig for at droppe animalske produkter. Det er blevet til denne bog, hvor mor og datter viser, hvordan veganske valg kan bidrage til både din og klodens sundhed, så en mangfoldig natur kan eksistere for kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker.
Med udgangspunkt i biologisk logik giver bogen dig indblik i, hvordan planter kan dække dit behov for protein, stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille dine sanser. Modsat raffinerede kulhydrater i brød, pasta og sukker, sikrer kålhydrater i planter dig tarmfloratrivsel, et velfungerende immunsystem, et aktivt hormonsystem og en balanceret vægt.
Anette Sams er ph.d., farmaceut, forsker og forfatter og har i flere bøger på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Sammen med sin datter, Celine Sams, der er veganer, står hun bag bogen "Veganske Kålhydrater".
Forsker og bestsellerforfatter Anette Sams blev tvunget til at undersøge alle hjørner af den veganske verden, da datteren Celine besluttede sig for at droppe animalske produkter. Det er blevet til denne bog, hvor mor og datter viser, hvordan veganske valg kan bidrage til både din og klodens sundhed, så en mangfoldig natur kan eksistere for kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker.
Med udgangspunkt i biologisk logik giver bogen dig indblik i, hvordan planter kan dække dit behov for protein, stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille dine sanser. Modsat raffinerede kulhydrater i brød, pasta og sukker, sikrer kålhydrater i planter dig tarmfloratrivsel, et velfungerende immunsystem, et aktivt hormonsystem og en balanceret vægt.
Anette Sams er ph.d., farmaceut, forsker og forfatter og har i flere bøger på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Sammen med sin datter, Celine Sams, der er veganer, står hun bag bogen "Veganske Kålhydrater".
Brugerbedømmelser af Veganske kålhydrater
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Veganske kålhydrater findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Slankebøger
- Mad og drikke > Kogebøger
- Krop og sind > Sundhed
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Miljøbeskyttelse: ideologi
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Familie og sundhed > Træning og kostvaner > Diæter og slankekure
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Vegetarisk madlavning
- Kvalifikatorer: tidsperiode
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621