Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 376
- Udgivet:
- 28. marts 2017
- Størrelse:
- 150x23x220 mm.
- Vægt:
- 578 g.
- 2-3 uger.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..