De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods

Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foodsaf Osama Mahmoud Morsy
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783330013599
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 376
  • Udgivet:
  • 28. marts 2017
  • Størrelse:
  • 150x23x220 mm.
  • Vægt:
  • 578 g.
  • 2-3 uger.
  • 23. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods