De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

Bag om Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786768506
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 478
  • Udgivet:
  • 30. august 2022
  • Størrelse:
  • 237x160x31 mm.
  • Vægt:
  • 836 g.
  • 2-3 uger.
  • 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.

Brugerbedømmelser af Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables



Find lignende bøger
Bogen Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables findes i følgende kategorier: