Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 478
- Udgivet:
- 30. august 2022
- Størrelse:
- 237x160x31 mm.
- Vægt:
- 836 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables
This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.
Brugerbedømmelser af Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621