De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

Bag om Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786768193
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 774
  • Udgivet:
  • 15. marts 2022
  • Størrelse:
  • 152x229x41 mm.
  • Vægt:
  • 1200 g.
  • 2-3 uger.
  • 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Brugerbedømmelser af Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk



Find lignende bøger
Bogen Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk findes i følgende kategorier: