Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 774
- Udgivet:
- 15. marts 2022
- Størrelse:
- 152x229x41 mm.
- Vægt:
- 1200 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk
This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.
Brugerbedømmelser af Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621