De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ultrasound Technology in Dairy Processing

Bag om Ultrasound Technology in Dairy Processing

This SpringerBrief provides an overview of the use of ultrasound in various dairy applications, highlighting their significant benefits for the dairy industry, including energy savings and product improvement.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319934815
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 40
  • Udgivet:
  • 20. juli 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 98 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ultrasound Technology in Dairy Processing

This SpringerBrief provides an overview of the use of ultrasound in various dairy applications, highlighting their significant benefits for the dairy industry, including energy savings and product improvement.

Brugerbedømmelser af Ultrasound Technology in Dairy Processing



Find lignende bøger
Bogen Ultrasound Technology in Dairy Processing findes i følgende kategorier: