Ultrasound Technology in Dairy Processing
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 40
- Udgivet:
- 20. juli 2018
- Udgave:
- 12018
- Vægt:
- 98 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ultrasound Technology in Dairy Processing
This SpringerBrief provides an overview of the use of ultrasound in various dairy applications, highlighting their significant benefits for the dairy industry, including energy savings and product improvement.
Brugerbedømmelser af Ultrasound Technology in Dairy Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ultrasound Technology in Dairy Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621