Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 668
- Udgivet:
- 19. november 2010
- Udgave:
- 2011
- Størrelse:
- 164x240x42 mm.
- Vægt:
- 1132 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing
Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.
Brugerbedømmelser af Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621