De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen

  • Sprog:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783662341926
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 29
  • Udgivet:
  • 1. januar 1920
  • Udgave:
  • 1920
  • Størrelse:
  • 234x156x2 mm.
  • Vægt:
  • 73 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen



Find lignende bøger
Bogen UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen findes i følgende kategorier: