UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 29
- Udgivet:
- 1. januar 1920
- Udgave:
- 1920
- Størrelse:
- 234x156x2 mm.
- Vægt:
- 73 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen findes i følgende kategorier: