Typicality in History / La typicite dans l’histoire
- Tradition, Innovation, and Terroir / Tradition, innovation et terroir
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 480
- Udgivet:
- 19. juni 2013
- Udgave:
- Størrelse:
- 220x153x25 mm.
- Vægt:
- 666 g.
- 2-4 uger.
- 19. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Typicality in History / La typicite dans l’histoire
It discusses for the first time at a scholarly level the historical origins of typical food. Holding on a multi-disciplinary approach and a broad geographical scale, it unveils that typicality is the result of dialectical relations between places and savoir-faire, industrial innovation and traditional skills, quality and reputation.
Brugerbedømmelser af Typicality in History / La typicite dans l’histoire
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Typicality in History / La typicite dans l’histoire findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621