Tsukemono
- Decoding the Art and Science of Japanese Pickling
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 174
- Udgivet:
- 1. juli 2021
- Udgave:
- 12021
- Størrelse:
- 242x164x19 mm.
- Vægt:
- 444 g.
- 8-11 hverdage.
- 4. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Tsukemono
One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ).
Brugerbedømmelser af Tsukemono
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tsukemono findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621