Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 76
- Udgivet:
- 6. juli 2022
- Udgave:
- 22001
- Størrelse:
- 155x5x235 mm.
- Vægt:
- 131 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent findes i følgende kategorier: