Trends in Fish Processing Technologies
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 331
- Udgivet:
- 26. oktober 2017
- Størrelse:
- 244x164x28 mm.
- Vægt:
- 644 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Trends in Fish Processing Technologies
This book provides an overview of the modern technologies employed in on- and off-shore fish processing facilities. It details the advances of both primary and secondary fish processing, including high-pressure processing (HPP) as an alternative to thermal treatment and advanced fish preservation techniques.
Brugerbedømmelser af Trends in Fish Processing Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Trends in Fish Processing Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621