Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 364
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x19x234 mm.
- Vægt:
- 508 g.
- 2-3 uger.
- 22. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Business og læring > Videnskab
- Hobby og fritid > Sport
- Matematik og naturvidenskab > Kemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Byggeteknik, landmåling og byggeri
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi