Transport Properties of Foods
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 434
- Udgivet:
- 4. juni 2001
- Størrelse:
- 156x234x25 mm.
- Vægt:
- 680 g.
- 2-4 uger.
- 7. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Transport Properties of Foods
Covers various transport properties of food materials and systems - exploring moisture diffusivities, thermal conductivity and diffusivity, transport and permeability of small molecules, and heat and mass transfer coefficients. This book describes physical, mathematical or empirical models of the transport processes for each application.
Brugerbedømmelser af Transport Properties of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Transport Properties of Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621