Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 448
- Udgivet:
- 7. juli 2023
- Størrelse:
- 156x25x234 mm.
- Vægt:
- 835 g.
- 8-11 hverdage.
- 19. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products
Looks at organic agriculture and the impact from the COVID-19 pandemic and how to transform organic agriculture into processed foods to meet rising demand. It touches on international policies, intellectual property rights, the global organic certification, regulatory framework, and more.
Brugerbedømmelser af Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621