Traditional Cheesemaking
- An introduction
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 84
- Udgivet:
- 15. december 1989
- Størrelse:
- 157x234x7 mm.
- Vægt:
- 153 g.
- 2-3 uger.
- 13. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Traditional Cheesemaking
Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.
Brugerbedømmelser af Traditional Cheesemaking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Traditional Cheesemaking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621