De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trace Minerals in Foods

Bag om Trace Minerals in Foods

Presents twelve contributions that evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer. This title considers palatability, mineral interactions, and other nutritional factors. It discusses trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824778354
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 675
  • Udgivet:
  • 24. august 1988
  • Størrelse:
  • 152x229x31 mm.
  • Vægt:
  • 862 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Trace Minerals in Foods

Presents twelve contributions that evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer. This title considers palatability, mineral interactions, and other nutritional factors. It discusses trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco.

Brugerbedømmelser af Trace Minerals in Foods



Find lignende bøger
Bogen Trace Minerals in Foods findes i følgende kategorier: