Trace Minerals in Foods
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 675
- Udgivet:
- 24. august 1988
- Størrelse:
- 152x229x31 mm.
- Vægt:
- 862 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Trace Minerals in Foods
Presents twelve contributions that evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer. This title considers palatability, mineral interactions, and other nutritional factors. It discusses trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco.
Brugerbedømmelser af Trace Minerals in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Trace Minerals in Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621