De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trace Minerals in Foods

Bag om Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367403362
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 675
  • Udgivet:
  • 27. september 2019
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 453 g.
  • 2-3 uger.
  • 13. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Brugerbedømmelser af Trace Minerals in Foods



Find lignende bøger
Bogen Trace Minerals in Foods findes i følgende kategorier: