Die toskanische Küche ist ebenso einfach wie raffiniert, gleichsam bürgerlich wie gehoben, aber stets ein authentischer,
abwechslungsreicher Hochgenuss. Vom rustikalen Panzanella-Salat bis zu köstlichen Cantuccini: Eine Sammlung von 80
kuratierten Rezepten, allesamt traditionell aber kreativ interpretiert. Mit wertvollen Anregungen, spannender Warenkunde sowie Empfehlungen passender toskanischer Weine.
Toscana in Cucina
- The Flavours of Tuscany
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 1. november 2013
- Størrelse:
- 236x202x30 mm.
- Vægt:
- 1098 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Toscana in Cucina
Brugerbedømmelser af Toscana in Cucina
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Toscana in Cucina findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621