Tortillas, Tiswin, and T-Bones
- A Food History of the Southwest
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 30. oktober 2017
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 380 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Tortillas, Tiswin, and T-Bones
Explores the many ethnic and cultural traditions that have contributed to the food of the Southwest. Gregory McNamee traces the origins of the cuisine to the arrival of humans in the Americas, the work of the earliest farmers of Mesoamerica, and the most ancient trade networks joining peoples of the coast, plains, and mountains.
Brugerbedømmelser af Tortillas, Tiswin, and T-Bones
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tortillas, Tiswin, and T-Bones findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621