Thinking Through Food
- A Philosophical Introduction
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 216
- Udgivet:
- 31. januar 2019
- Størrelse:
- 152x229x10 mm.
- Vægt:
- 285 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Thinking Through Food
An accessible and wide-ranging introduction to the philosophy of food, Thinking Through Food examines a variety of issues relating to food production and consumption. The book begins with discussions of the metaphysics, epistemology, and aesthetics of food, then moves on to debates about the ethics, environmental impact and the role of technology.
Brugerbedømmelser af Thinking Through Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Thinking Through Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621