Thermal Treatments of Canned Foods
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 53
- Udgivet:
- 1. februar 2018
- Udgave:
- 12018
- Vægt:
- 113 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Thermal Treatments of Canned Foods
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.
Brugerbedømmelser af Thermal Treatments of Canned Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Thermal Treatments of Canned Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621