De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Thermal Treatments of Canned Foods

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319741314
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 53
  • Udgivet:
  • 1. februar 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 113 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Thermal Treatments of Canned Foods

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.

Brugerbedømmelser af Thermal Treatments of Canned Foods



Find lignende bøger
Bogen Thermal Treatments of Canned Foods findes i følgende kategorier: