Thermal Processing of Packaged Foods
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 407
- Udgivet:
- 3. november 2014
- Udgave:
- 22007
- Størrelse:
- 155x235x22 mm.
- Vægt:
- 646 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Thermal Processing of Packaged Foods
Unlike other texts on thermal processing, which cover very adequately the technology of the subject, the unique emphasis of this text is on processing engineering and its relation to the safety of processed foods products.
Brugerbedømmelser af Thermal Processing of Packaged Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Thermal Processing of Packaged Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621