Thermal Processing of Foods
- Control and Automation
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 18. marts 2011
- Størrelse:
- 232x157x17 mm.
- Vægt:
- 534 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Thermal Processing of Foods
- Covers thermal processing from technical to automation and process control - Theoretical and application aspects of thermal processing - Valuable to industry, university and government individuals - Discussion of future trends and directions .
Brugerbedømmelser af Thermal Processing of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Thermal Processing of Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621