The Whole Body of Cookery Dissected
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 325
- Udgivet:
- 12. marts 2003
- Udgave:
- 1682
- Størrelse:
- 234x153x38 mm.
- Vægt:
- 654 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Whole Body of Cookery Dissected
The Whole Body of Cookery Dissected went through five editions in the twenty years after its first publication and this current volume is a facsimile of the 1682 printing. The text is a remarkable statement of the art of cookery as it was in the 1660, and proved surprisingly influential over a very long period. The modern cook will find plenty to amuse, from making a broth or pottage called skink, to a trotter pie, a quince cream, a lamphrey eel pie, or how to fry primrose leaves with eggs.
Brugerbedømmelser af The Whole Body of Cookery Dissected
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Whole Body of Cookery Dissected findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621