De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447463535
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 168
  • Udgivet:
  • 31. oktober 2012
  • Størrelse:
  • 140x9x216 mm.
  • Vægt:
  • 220 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes



Find lignende bøger
Bogen The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes findes i følgende kategorier: