The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 168
- Udgivet:
- 31. oktober 2012
- Størrelse:
- 140x9x216 mm.
- Vægt:
- 220 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes findes i følgende kategorier: