De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447463535
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 168
  • Udgivet:
  • 31. oktober 2012
  • Størrelse:
  • 140x9x216 mm.
  • Vægt:
  • 220 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes



Find lignende bøger
Bogen The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes findes i følgende kategorier: