Die toskanische Küche ist ebenso einfach wie raffiniert, gleichsam bürgerlich wie gehoben, aber stets ein authentischer,
abwechslungsreicher Hochgenuss. Vom rustikalen Panzanella-Salat bis zu köstlichen Cantuccini: Eine Sammlung von 80
kuratierten Rezepten, allesamt traditionell aber kreativ interpretiert. Mit wertvollen Anregungen, spannender Warenkunde sowie Empfehlungen passender toskanischer Weine.
The Toscana in Cucina - The flavours of Tuscany
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 20. juni 2024
- Udgave:
- Størrelse:
- 204x242x31 mm.
- Vægt:
- 1078 g.
- 4-7 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Toscana in Cucina - The flavours of Tuscany
Brugerbedømmelser af The Toscana in Cucina - The flavours of Tuscany
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Toscana in Cucina - The flavours of Tuscany findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621