The Tomato in America
- Early History, Culture, and Cookery
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 16. oktober 2001
- Størrelse:
- 154x227x19 mm.
- Vægt:
- 350 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Tomato in America
From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. This book traces the early cultivation of the tomato, its infiltration of American cooking practices, the early manufacture of preserved tomatoes and ketchup, and the great tomato mania of the 1820s and 1830s.
Brugerbedømmelser af The Tomato in America
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Tomato in America findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621