The Third Plate
- Field Notes on the Future of Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 496
- Udgivet:
- 5. maj 2016
- Størrelse:
- 127x196x33 mm.
- Vægt:
- 338 g.
- 4-7 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Third Plate
Fortnum & Mason Food & Drink Awards Food Book of the Year 2015. The Third Plate will revolutionise the way we eat. It charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for food that is as sustainable as it is delicious.
Brugerbedømmelser af The Third Plate
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Third Plate findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621