The Supper of the Lamb
indgår i Harvest/HBJ Book serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 5. februar 1979
- Størrelse:
- 140x18x216 mm.
- Vægt:
- 410 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Supper of the Lamb
From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.
Brugerbedømmelser af The Supper of the Lamb
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Supper of the Lamb findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621