De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

- 21st-Century Approaches

Bag om The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811344688
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 274
  • Udgivet:
  • 11. januar 2019
  • Udgave:
  • 12019
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 454 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 26. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Brugerbedømmelser af The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events



Find lignende bøger
Bogen The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events findes i følgende kategorier: