The Story of Garum
- Fermented Fish Sauce and Salted Fish in the Ancient World
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 314
- Udgivet:
- 31. december 2020
- Størrelse:
- 242x161x26 mm.
- Vægt:
- 614 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Story of Garum
The Story of Garum recounts the convoluted journey of that notorious Roman fish sauce, known as garum, from a smelly Greek fish paste to an expensive luxury at the heart of Roman cuisine and back to obscurity as the Roman empire declines.
Brugerbedømmelser af The Story of Garum
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Story of Garum findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621