The Story of Food in the Human Past
- How What We Ate Made Us Who We Are
indgår i Archaeology of Food serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 30. januar 2021
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 630 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Story of Food in the Human Past
Offering a sweeping overview of how and what humans have eaten in their long history as a species, this book uses case studies from recent archaeological research to tell the story of food in human prehistory.
Brugerbedømmelser af The Story of Food in the Human Past
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Story of Food in the Human Past findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621