The Science of Ice Cream
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 207
- Udgivet:
- 24. juli 2024
- Udgave:
- 24003
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Science of Ice Cream
Written in an accessible style, the fully revised third edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.
Brugerbedømmelser af The Science of Ice Cream
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Science of Ice Cream findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Hobby og fritid > Sport
- Matematik og naturvidenskab > Naturvidenskab: generelle emner > Populærvidenskab
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621