De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Science of Cooking

Bag om The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540674665
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 244
  • Udgivet:
  • 4. oktober 2000
  • Udgave:
  • 2001
  • Størrelse:
  • 167x240x20 mm.
  • Vægt:
  • 542 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Brugerbedømmelser af The Science of Cooking



Find lignende bøger
Bogen The Science of Cooking findes i følgende kategorier: