The Scavenger's Guide to Haute Cuisine: How I Spent a Year in the American Wild to Re-Create a Feast from the Classic Recipes of French Master Chef Au
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 15. september 2015
- Størrelse:
- 132x18x203 mm.
- Vægt:
- 227 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Scavenger's Guide to Haute Cuisine: How I Spent a Year in the American Wild to Re-Create a Feast from the Classic Recipes of French Master Chef Au
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Scavenger's Guide to Haute Cuisine: How I Spent a Year in the American Wild to Re-Create a Feast from the Classic Recipes of French Master Chef Au findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid > Sport
- Biografier > Biografier: generelle > Biografier: videnskab, teknologi og medicin
- Sprog og lingvistik
- Litteratur og litteraturstudier
- Idræt og udendørsaktiviteter > Vandsport og motion
- Idræt og udendørsaktiviteter > Sportsfiskeri, jagt, skydning > Jagt og skydning
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr
- Livsstil, hobby og fritid > Natur: for alment interesserede læsere