The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete
indgår i BAR International Series serien
indgår i BAR International serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 172
- Udgivet:
- 31. december 1999
- Størrelse:
- 210x11x297 mm.
- Vægt:
- 679 g.
- 2-3 uger.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete
An innovative approach to the study of diet among the Minoans on Crete, combining archaeological, demographic and skeletal evidence with biochemical analysis of samples from excavations. In this study, Riley takes a multi-disciplinary approach to the analysis of cereals, olives and fish, the three main staple foods of the ancient diet.
Brugerbedømmelser af The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621