De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Ripening of Cheese and the Rôle of Micro-Organisms in the Process

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447422082
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 46
  • Udgivet:
  • 11. august 2011
  • Størrelse:
  • 140x3x216 mm.
  • Vægt:
  • 72 g.
  • 2-3 uger.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Ripening of Cheese and the Rôle of Micro-Organisms in the Process



Find lignende bøger
Bogen The Ripening of Cheese and the Rôle of Micro-Organisms in the Process findes i følgende kategorier: