The Professional Chef, 9e Study Guide
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 25. oktober 2011
- Udgave:
- 9
- Størrelse:
- 279x216x14 mm.
- Vægt:
- 630 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Professional Chef, 9e Study Guide
"The bible for all chefs. " -Paul Bocuse Named one of the five favorite culinary books of this decade by Food Arts magazine, The Professional Chef is the classic kitchen reference that many of America's top chefs have used to understand basic skills and standards for quality as well as develop a sense of how cooking works.
Brugerbedømmelser af The Professional Chef, 9e Study Guide
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Professional Chef, 9e Study Guide findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621