The Professed Cook
- Or the Modern Art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the French as Well as English Cookery. the Second Edition. Volume 2 of 2
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 310
- Udgivet:
- 16. juni 2010
- Størrelse:
- 189x246x17 mm.
- Vægt:
- 558 g.
- 2-3 uger.
- 23. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Professed Cook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Professed Cook findes i følgende kategorier: