The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 1. april 2018
- Størrelse:
- 921x614x81 mm.
- Vægt:
- 148 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..