De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc

af Menon
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781385558232
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 1. april 2018
  • Størrelse:
  • 921x614x81 mm.
  • Vægt:
  • 148 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 10. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc