The Problem of Dark-Cutting in Beef
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 504
- Udgivet:
- 19. januar 2012
- Udgave:
- 11981
- Størrelse:
- 155x235x26 mm.
- Vægt:
- 783 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Problem of Dark-Cutting in Beef
Reduction of pre-slaughter stress and improvement in carcass and meat quality is becoming increasingly important in the international meat trade. This results in particular from growing consumer concern about the welfare of meat animals during the pre-slaughter period and from specific meat packaging and marketing requirements.
Brugerbedømmelser af The Problem of Dark-Cutting in Beef
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Problem of Dark-Cutting in Beef findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621