De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Philosophy of Cheese

Bag om The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780712353779
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 8. oktober 2020
  • Størrelse:
  • 206x135x16 mm.
  • Vægt:
  • 248 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Brugerbedømmelser af The Philosophy of Cheese



Find lignende bøger
Bogen The Philosophy of Cheese findes i følgende kategorier: