The Philosophy of Cheese
indgår i Philosophies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 112
- Udgivet:
- 8. oktober 2020
- Størrelse:
- 206x135x16 mm.
- Vægt:
- 248 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Philosophy of Cheese
From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com
Brugerbedømmelser af The Philosophy of Cheese
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Philosophy of Cheese findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621