The Nutrition Transition
- Diet and Disease in the Developing World
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 276
- Udgivet:
- 30. august 2002
- Størrelse:
- 196x250x21 mm.
- Vægt:
- 698 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Nutrition Transition
Deals with the dramatic changes in diet and lifestyle occurring in the developing world as a result of globalization, and their impact on human health. This title addresses a key issue related to the changes in demographic trends, food production and marketing, and disease patterns in the developing world. It contains numerous figures and tables.
Brugerbedømmelser af The Nutrition Transition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Nutrition Transition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621