The New Fresh Seafood Buyer's Guide
- A manual for distributors, restaurants and retailers
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 26. april 2013
- Udgave:
- 11991
- Størrelse:
- 178x254x15 mm.
- Vægt:
- 559 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The New Fresh Seafood Buyer's Guide
Frozen seafoods are covered in the companion volume, The New Frozen Seafood Handbook. Despite massive im provements in the quality of much frozen product, consumers and their retail and restaurant suppliers still tend to believe that "fresh" is bet ter, perhaps simply because the word "fresh" is naturally appealing.
Brugerbedømmelser af The New Fresh Seafood Buyer's Guide
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The New Fresh Seafood Buyer's Guide findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621