The Nature of Fermentation Explain'd; With the Method of Opening the Body of Any Grain or Vegetable Subject, So as to Obtain from It a Spirituous Liquor
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 70
- Udgivet:
- 23. juli 2010
- Størrelse:
- 189x246x4 mm.
- Vægt:
- 141 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Nature of Fermentation Explain'd; With the Method of Opening the Body of Any Grain or Vegetable Subject, So as to Obtain from It a Spirituous Liquor
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Nature of Fermentation Explain'd; With the Method of Opening the Body of Any Grain or Vegetable Subject, So as to Obtain from It a Spirituous Liquor findes i følgende kategorier: